Kirjasto kotonasi -livestriimi Osa 1: Trubaduuri Jarie

livestriimi Facebookissa
Kirjasto kotonasi -livestriimi Osa 1: Trubaduuri Jarie

Trubaduuri Jarie – Folkin kiertolainen

Jari Sirniö uppoutui folkiin jo varhaisteini-iässä. Vaikka saman kymmenluvun hengenvetoon mahtui rakkaus italialaiseen musiikkiin ja proge-genreen, kasvoi ystävyys folkin kanssa amerikkalais-kanadalaisten muusikoiden sekä kotoisasti Hectorin inspiroimana. Rapakon takana innoittajina olivat Dylan, Neil Young, John Denver, Gordon Lightfoot ja ennen kaikkea Don Mc Lean, joka taannoin myös vieraili Tampereella. Jarie löysi lopulta pysyvän folk-kotinsa irlantilaisen ja skotlantilaisen folkin parista.

Luvassa on mielenkiintoinen kirjo kotikutoista folkia: matka Suomen, Amerikan mantereen ja Italian kautta kelttiläisen laulelman pariin, ja kukaties mukaan mahtuu jokunen omakin kappale 80-luvun ajoilta!

Livestriimi aukeaa tähän tapahtumaan lauantaina n. klo 17.45.

29.4.2020

livestriimi Facebookissa