Kirjasto kotonasi – livestriimi 5: Tarinankertoja Riikka Palonen

livestriimi Facebookissa
Kirjasto kotonasi -livestriimi 5: Tarinankertoja Riikka Palonen

Riikka Palonen – puiden kansaa

Riikka ei tiennyt pienenä, kuinka toisten lasten kanssa leikitään… mutta kesämökin kaapista löytynyt vanha kirja avasi silloin kuusivuotiaalle menninkäiselle reitin toiseen maailmaan – maailmaan, jossa kaikki ovat yhtä kummallisia. Se kirja kulkee matkassa yhä, ja Riikka on siirtynyt lukijan roolista kertojaksi, avaamaan tietä muillekin, jotka haluavat hetken levähtää toisessa maailmankaikkeudessa. Paitsi suomalaisia kansantarinoita Riikka kertoo myös matkoilla muistiin tarttuneita juttuja lähinnä Skotlannista ja Irlannista, ja joskus jutun aiheena ovat omat kokemukset päivittäisillä vaelluksilla metsän varjoissa. Hämärissä viihtyvät Toisenlaiset.

Livestriimi aukeaa tämän tapahtuman keskusteluun ja Pispalan kirjaston Facebookin sivulle klo 17.45.

Tervetuloa tarinoiden kiehtovaan maailmaan!

19.5.2020

livestriimi Facebookissa