Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteria Pispalassa

10.3.2018 - 11.3.2018

Pispalan Kirjasto
Täsmäteatteri

Pispalan Kirjaston ikkunassa

PISPALAN VAPAAT TAITEILIJAT RY:
– PIENI KAAPPI KELLARISSA / TRAILER
Pispalan Vapaat Taiteilijat Ry on nuori Tamperelainen yhdistys, joka toimii pääasiallisesti Pispalan seudulla. Yhdistys järjestää erilaisia toimintatempauksia esimerkiksi runopiknikkejä ja taidetapahtumia. Pieni Kaappi Kellarissa näytelmä oli toteuttu yhteistyössä Mad Science -ryhmän kanssa, ja näytelmää esitettiin eri kouluissa Tampereen alueella vuosina 2016 ja 2017.

PISPALAN TEATTERI:
– TYHJÄN TIEN PARATIISIT / TRAILER
– HANNU JA KERTTU / TRAILER
– BÄTMÄN & ROBÄN / TRAILER
Pispalan Teatteriyhdistys Ry on toiminut aktiivisesti Pispalan alueella jo vuodesta 2009. Pispalan Teatteri toteuttaa vuosittain 3-6 näytelmää ja järjestää erilaisia tapahtumia. Toiminnassa on mukana teatterin ammattilaisia ja harrastajia.

TÄSMÄTEATTERI:
– UITTOVOIMA / TRAILER
– UITTOVOIMA / FLASHLIGHT SHOW
Täsmäteatteri on jalkautuva teatteriryhmä, joka luo taiteensa tila- ja yhteisölähtöisesti. Täsmäteatterin Uittovoima -projektissa Pispalan uittotunneli muuttui unohdetusta betoniputkesta aivan toiseksi todellisuudeksi näyttelijöiden ja katsojien ryhtyessä yhteisiin talkoisiin. Tampereen sivistys- ja kulttuurilautakunta myönsi Täsmäteatterin Uittovoima projektille Vuoden kulttuuriteko 2017 -kunniamaininnan.

Tiedot

Alkaa:
10.3.2018
Loppuu:
11.3.2018
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Pispalan Kirjasto
Pispalan valtatie 21
Tampere, 33250 Suomi
+ Google Map